Mijn naam is John van Engelen, een pragmatische en resultaatgerichte ondernemer. De klant en mijn mensen staan voor mij centraal. Ik ben ooit (heel lang geleden) gestart als ambtenaar bij respectievelijk de provincie Zeeland en de provincie Noord-Brabant als vergunningverlener en handhaver op milieugebied. Nadat ik dat 6 jaar had gedaan begon het bij mij te kriebelen en ben ik vervolgens de advieswereld ingestapt. Eerst bij Deloitte & Touche en daarna bij KPMG. Bij KPMG ben ik opgeleid tot organisatieadviseur op verschillende terreinen (managementsystemen op het gebied van milieu, arbo en kwaliteit, veranderingsmanagement, projectmanagement, e.d.). Na zo’n 6 jaar heb ik de beslissing genomen om voor mezelf te beginnen, als ZZP’er, met het bedrijf EMC te Prinsenbeek. Via het bedrijf EMC heb ik diverse projecten gedaan en interim opdrachten uitgevoerd (Luchthaven Schiphol, Prorail, e.d.)

Enkele jaren nadat ik gestart was met het bedrijf EMC kreeg ik 20 jaar geleden de mogelijkheid om het bedrijf Tritium Advies over te nemen. Dat heb ik gedaan. Tritium Advies is een onderzoek- en advies bureau op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid en is inmiddels uitgegroeid van zo’n 4 mensen naar meer dan 70 mensen, verdeeld over 5 vestigingen in het Zuiden van Nederland, waaronder een bedrijfsvestiging op de Groenstraat 27 in Prinsenbeek.

In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van het Dorpsplatform Prinsenbeek (DPP) en beheer daar tevens samen met de voorzitter van de Ondernemersvereniging Prinsenbeek (OVP) het domein Economie. Tevens ben ik bestuurslid binnen het OVP.  Ik vind het leuk om mensen, partijen en organisatie met elkaar te verbinden en te bezien hoe we zaken in Prinsenbeek voor elkaar maar vooral ook samen beter kunnen maken. Heb je zaken of onderwerpen die in Prinsenbeek beter kunnen, aandacht behoeven, e.d., en wil je daar een keer over sparren of heb je daarbij hulp nodig, neem dan contact met mij op: Telefoon: 06 – 51409843 of stuur een mailtje: john@tritium.nl