Over de OVP

Bestuur:

Eppo Kawaler (voorzitter)
Eppo Kawaler (voorzitter)

Mijn naam is Eppo Kawaler en sinds 2004 ben ik samen met mijn vrouw Marjolein Kawaler-Droog eigenaar van Kawaler Juwelier in de Groenstraat. Sinds 2000 ben ik lid van de OVP en in die tijd ook lid van de Groenstraatvereniging. Uit verbazing over de verschillende winkeliersgroepen in Prinsenbeek is langzaam de discussie ontstaan over het gezamenlijk opereren van de winkeliers in Prinsenbeek met uiteindelijk het resultaat van de oprichting van de SPO (Stichting Prinsenbeeks Ondernemersfonds) onder de noemer van de OVP. Sinds deze oprichting in 2014 ben ik voorzitter van de OVP/SPO.

Edwin van der Heijden (penningmeester)
Edwin van der Heijden (penningmeester)

Mijn naam is Edwin van der Heijden. Sinds 2011 ben ik penningmeester van de Ondernemersvereniging Prinsenbeek en vanaf 2014 ben ik tevens penningmeester van Stichting Prinsenbeeks Ondernemersfonds. Na jaren werkzaam te zijn geweest als ondernemer/accountant ben ik nu werkzaam bij Canon Business Center Breda | Goes | Rotterdam als Financial Controller. Ik lever graag een bijdrage aan de Prinsenbeekse gemeenschap en dat doe ik door mijn financiële kennis en ervaring ter beschikking te stellen aan de ondernemersvereniging.

Peter van de Bliek
Peter van de Bliek

Mijn naam is Peter van den Bliek samen met mijn vrouw Riet zijn wij al zo’n 18 jaar de trotse eigenaren van Bliek Houten Vloeren.
Ik vindt het van het van groot belang dat er een goede verstandhouding en samenwerking is tussen de ondernemers, wat van belang is voor de ondernemers zelf en voor het dorp.
Hieraan wil ik graag mijn steentje bijdragen.

 

Raad van Toezicht:

Peter van Gils
Peter van Gils

Lid van de OVP en tevens lid van de raad van toezicht SPO. Maak ook tijdelijk deel uit van de winkelierscommissie als afgevaardigde van de groenstraat tot dat een andere winkelier uit de groenstraat deel wilt nemen aan deze commissie. Ook ben ik namens de OVP/SPO betrokken bij het overleg van het dorpsplan Prinsenbeek. Op dit moment ben ik met een kleine groep ondernemers bezig of er een mogelijkheid is binnen onze vereniging een loyaliteits programma op te starten.
Kort samengevat daar zijn genoeg activiteiten te doen binnen de vereniging. Daarom ben ik een betrokken lid van de vereniging

John van Engelen
John van Engelen

Mijn naam is John van Engelen. Ik ben al twintig jaar ondernemer in Prinsenbeek met een tweetal adviesbureaus op de gebieden milieu, ruimtelijke ordening, kwaliteit en arbeidsomstandigheden. De bedrijven EMC en Tritium Advies  zitten in de Groenstraat in Prinsenbeek.
Reden om zitting te nemen in de Raad van Toezicht voor de OVP en SPO is dat ik het persoonlijk belangrijk vind  dat winkeliers en ondernemers samenwerken. Samenwerking leidt tot een beter en duurzamer winkelapparaat en aantrekkelijker dorp voor ons allemaal.